lauantai 16. toukokuuta 2015

Halla-Linnea ♥


 Tervetuloa perheeseen pieni Halla-Linnea. Kävimme tänään hakemassa pienen nyytin kotiin Järvenpäästä, Bull Muffins-kennelistä. Oikealta nimeltään prinsessa on Bull Muffins Helmi, kotoisasti Halla.

Samalla matkaan tarttui mukaan Grandi (Krasnyi Veter May, Bull Muffins-kennelin upea tuonti uros), Hallan iskä. Grandi tuli meille odottelemaan Maijan juoksujen oikeaa hetkeä jolloin toivon mukaan saatellaan maailmaan uusia Bullburg´s pentuja  ♥
Perjantaina Maijan proge oli vielä niin matala että odotellaan torstaihin saakka kunnes otetaan uusi verikoe ja Maija tulee viikonloppua viettämään meille. Toivon sydämeni pohjasta että astuminen sujuu hyvin ja saadaan pieniä bullamuhvinsseja heinäkuussa halittavaksi.

Pidän erittäin tärkeänä koirien luonnetta. Haluan nähdä koiran erilaisissa, odottamattomissa tilanteissa ja arvioida minkälainen se on hermorakenteeltaan. Enpä osaa edes kertoa kuinka tyytyväinen olen Grandin ja Maijan luonteisiin. Molemmat erittäin tasapainoisia, avoimia, rauhallisen alistuvia koiria. Nämä voisi antaa kenelle vain eikä ongelmia tule. Ei arkuutta, ei ongelmaa lasten, metelin tai vastaantulevien koirien suhteen. Tottakai hyvä kasvatus on ehdoton, mutta siihen perusluonteeseen ei voi vaikuttaa koulutuksella. Koira reagoi aina yllättävissä tilanteissa hermorakenteen perusteella ja nämä molemmat ovat vakaita kuin kalliot. Kiitos omistajille että olette luottaneet rakkaat perheenjäsenet minulle hoitoon ja näin olen päässyt tutustumaan koiriinne ja voin olla aivan varma luonteista.

Vanhemmat on myös kuvattu luustoltaan terveiksi, sydän ja silmät terveet. Kaikinpuolin näyttää hyvältä yhdistelmältä. Näyttelyissäkin saatu kivoja arvosteluita. Odotan tätä pentuetta todella innokkaasti.

Alustavia pentuvarauksia otetaan vastaan enää muutama. Otathan yhteyttä kainulainen.minna@gmail.com tai soittamalla 040-2410 885




Halla-Linnea  ♥


Halla ja iskä Grandi  ♥


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti