keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Hyvää Uutta Vuotta !

Vuosi vaihtui ja taas uudet kuviot mielessä. Kiitos kaikille kasvattieni omistajille yhteydenpidosta ja kuulumisista & kuvista. Mieltä lämmittää että muistatte ilmoitella kasvattieni voinnista vaikka kaikkia en ehdikään säännöllisesti tapaamaan.

Loppu vuodesta yritin astuttaa Maijan upealla tuontiuroksella, mutta harmiksemme astutus epäonnistui väärin ajoitetun progetestauksen vuoksi ja tärppipäivät meni ohi. Seuraavaan juoksuun uudella onnella ja aikaisemmilla progeilla. Maija asui luonani useamman päivän uroksen kanssa ja olen erittäin tyytyväinen luonteisiin sekä luuston terveyteen molempien osalta. Näin hyvin käyttäytyviä ja sosiaalisia koiria on ilo käyttää jalostukseen. Pidetään peukut pystyssä keväällä jotta saisimme pieniä muhvinsseja ihastuttamaan arkeamme.

Kasvatteja olen tavannut tälle vuodelle jo kerran. Mytyn velipoika Kaapo tuli meille hoitoon omistajien loman ajaksi ja samalla myös Bobby tuli käymään kahvilla omistajineen. Pennuilla oli riehakas päivä metsässä ja meillä telmien. Niin mahtava seurata hyvin kasvatettujen ja sosiaalisten koirien leikkejä. Vaikka tässä iässä alkaakin jo hormonit hyrrätä ja pientä elvistelyä on havaittavissa, leikki pojat sovussa keskenään eikä mitään rähinöitä tullut. Kiitos Bobbyn ja Kaapon omistajille että sain tilaisuuden tavata molemmat pojat ja viettää aikaa myös teidän kanssa.

Mytty treenaa, mutta epäsäännöllisesti tällä hetkellä tottista. Kurja keli ulkona on vaikeuttanut harjoittelua ja sisällä loppuu tila kesken. Pieni loma myös tekee hyvää nuorelle neidille. Hyvin on peruskäskyt menossa päähän ja intoa tekemisestä ei lopu, mikä onkin se tärkein asia koiran koulutuksessa, että se yhdessä tekeminen on kivaa.



Nata ja Mytty



Maija ja Mytty Joulukuussa 



Maija, Mytty ja Nata



Rentoutumista



Mytty



Kaapo



Mytty rallaa



Bobby, Mytty ja Kaapo



Kaapo & Bobby



Kaapo & Bobby



Mytty, Bobby & Kaapo



Bobby



Bobby, Kaapo & Mytty


1 kommentti: