keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Naperot 4 vko

Nyt alkoi se touhotus viimein, tätä olen sekä pelännyt että odottanut. Ne leikkii, pissaa, tekee hirmuisen määrän kakkakepposia ja syö älyttömiä annoksia kokoonsa nähden. Pentulan tomut on karistettu tassuista ja maailman valloitus voi alkaa, ensimmäisenä etappina olohuone ja parveke. Yhtään ei huvittaisi pentulassa olla porttien takana ja meteli onkin melkoinen jos sinne joutuu hetkeksikään.

Ruokana emän maidon lisäksi menee turvotettua nappulaa 5 krt/pvä, lisäksi kerran päivässä raakaa jauhelihaa ja tilkka kermaviiliä. Hyvin on massut toiminut ja tottunut kiinteään. Eilen alkanut matokuuri (annan Axiluria 5 päivän ajan) sotki mahaa mutta vain hetkellisesti. Matolääke meni hyvin ruoan sekaan sotkettuna kun ostin jauheisia annospusseja. Natallakin on samaan aikaan madotus, samoin pupuilla, joten koko jengi tulee loishäädettyä.

Pentula koki pienen muodonmuutoksen, muuttuen hieman isompien vekaroiden tarpeisiin vastaavaksi, eli nyt on rajatumpi tila jossa selkeästi nukkuma-alue ja tarpeiden tekoa varten oma alue.

Omaa hyvää kotia etsii punainen uros ja brindle tyttö. Yhteyden otot joko puhelimitse 040-2410 885 tai mailitse kainulainen.minna@gmail.com






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti